KNV EHBO Houten

Afdeling van de Kon.Ned.Vereniging voor EHBO

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze vereniging staat open voor ieder die in het bezit is van een geldig EHBO-diploma van het Oranje Kruis.

De contributie bedraagt € 44,97 per jaar per lid (2023-2024).

In de contributie is begrepen:

  • de herhalings- en reanimatielessen
  • de kosten van de tweejaarlijkse verlenging van het diploma
  • bijwonen van een lezing
  • koffie of thee tijdens de lessen

Opzeggen dient schriftelijk, vóór de aanvang van het nieuwe seizoen te gebeuren, a.u.b. voor 1 juli in verband met de "letterindeling" van het nieuwe seizoen.

Mocht de opzegging uitblijven dan bent u weer voor een periode van één jaar lid.

Aan onze vereniging zijn een aantal kaderinstructeurs verbonden. Daarnaast wordt onze vereniging ondersteund door een lid dat als “slachtoffer” assisteert bij de EHBO-(basis)cursus. Verder krijgen wij regelmatig assistentie van leden van de lotuskring IJsselstein. Dankzij ieders inzet en enthousiasme kunnen wij onze leden kwalitatief goede lessen geven.

Het Oranje Kruis geeft informatiefolders (in PDF-formaat) uit over de opleiding tot kaderinstructeur, de rol van arts-docenten EHBO en de LOTUS. De Nederlandse Organisatie Docenten EHBO (NODE) verstrekt eveneens informatie over de opleiding tot kaderinstructeur.

Voor meer informatie over andere EHBO gerelateerde verenigingen kunt u hier klikken voor de 'links' of onderin de blauwe balk van de pagina...

LID WORDEN?

Schroom niet om lid te worden van onze vereniging, klik HIER voor het formulier...

© 2005-2023 EHBOHouten.nl disclaimer links