KNV EHBO Houten

Afdeling van de Kon.Ned.Vereniging voor EHBO

Gastenboek tekenen

Op zaterdag 4 januari 2020 om 16:16 schreef Hans van de Rijdt
Beste Cursisten, Allereerst uiteraard, de beste wensen voor 2020 !!!!! as dinsdag 7 jan starten we met blok 3 Kinderen. ons (Willem en Hans) verzoek is om jullie EHBO boekje mee te nemen, maakt niet echt uit welke druk. tot...... vriendelijke groet Willem en Hans
Op maandag 11 februari 2019 om 12:54 schreef Ruud van de Zandschulp
Dinsdag 5 februari 2019, ik vond het erg gezellig bij de Engel in Houten. Groet, Ruud
Op dinsdag 12 juni 2018 om 15:23 schreef Hans vd Rijdt
t is weer lang geleden ! site ziet er strak uit.
Op dinsdag 11 oktober 2016 om 10:22 schreef henri de Koning
Mooie website. Werkt ook goed op mijn I-phone en I-pad.
Op dinsdag 4 oktober 2016 om 09:54 schreef Niek van den Berg
Ziet er heel mooi uit
Op maandag 26 september 2016 om 23:00 schreef Arno Vos
Het heeft allemaal wat langer geduurd dan de bedoeling was, maar de site is nu volledig in HTML5 geschreven en responsive, dus ook geschikt voor smartphones en tablets. Er moeten nog wel een aantal verfijningen plaatsvinden maar er kan mee gewerkt worden. Tevens zijn er van de site een aantal items afgehaald en opgeschoond. Opmerkingen en ideeën zijn altijd welkom, overleg dan eerst even met Hans Albrecht, hij is mijn contactpersoon betreffende de website.
Op vrijdag 2 september 2016 om 18:01 schreef hanny verbeek
Hallo allemaal. Bekomen van alle vakantie sores? Genoten? Fijn. Willen jullie dan nu allemaal in je omgeving nieuwelingen werven voor de cursus? Je kunt erbij vermelden dat de meeste verzekeringen de cursus geheel dan wel gedeeltelijk vergoeden. Hoe meer Houtenaren EHBO-en hoe beter toch?
Op dinsdag 9 februari 2016 om 15:41 schreef Hanny Verbeek
Ja hoor en vanavond gezellig de diploma uitreiking in de zwijger. Daarna weer een stelletje fanatieke ehbo-ers erbij voor de vereniging ;-) Gefeliciteerd allemaal.
Op maandag 1 februari 2016 om 06:40 schreef Monique de Vaal
Yeaaaahh onze hele groep geslaagd voor EHBO..
Op maandag 1 februari 2016 om 06:38 schreef Monique de Vaal
Gezaag onze hele groep geslaagd voor EHBO..
Op donderdag 26 november 2015 om 15:40 schreef nvandenberg
Een andere website voor de EHBO vereniging zal ook wel eens mooi zijn
Op woensdag 9 september 2015 om 11:29 schreef Ruud van de Zandschulp
Wat was het gezellig op de avond van de EHBO herhalingsles. Ik heb er weer is van geleerd, en zeker over een Beroerte. De volgende keer weer zo iets.
Op dinsdag 1 september 2015 om 11:08 schreef Ruud van de Zandschulp
ik wil door geven dat ik op vakantie ga, ha ha iedereen al op vakantie geweest en wij mogen nog. ik wens jullie allemaal het beste in het nieuw seizoen, groet. Ruud.
Op dinsdag 9 juni 2015 om 10:05 schreef Niek van den Berg
Ik ben het helemaal met Ruud eens het is heel stil op het gastenboek
Op vrijdag 5 juni 2015 om 11:23 schreef Ruud van de Zandschulp
Het is erg stil op de gastenboek, dit seizoen was weer een leerzame en een gezellige tijd geweest en ik hoop dat het volgende seizoen ook weer wordt? Groet. Ruud
Op maandag 25 augustus 2014 om 21:09 schreef Arno Vos
Daar ben ik het mee eens en daar wordt aan gewerkt, maar heeft even zijn tijd nodig...
Op dinsdag 17 juni 2014 om 22:58 schreef Robbin van den Berg
Wat is deze site ouderwets, kan er niet een mooie nieuwe site gemaakt worden?
Op maandag 19 mei 2014 om 20:19 schreef Marianne Schut
Op 2 april 2014 in de avond in de sporthal bij de Molen (daar badminton ik altijd op woensdagavond) ging een heel goede vriend van mij neer op de baan naast die waar ik speelde. Hij deed geen poging om op te staan. Ik ben er direct heengelopen en zag meteen dat het ernstig was. Om een lang verhaal kort te maken: Een ander lid van de vereniging begon met de hartmassage en ik heb de beademing op mij genomen. Na een minuut of 5 kwam de politie met een AED. De AED gaf aan dat er een schok moest komen. Na het toedienen van de schok begon Jos (zo heet hij) meteen weer zelfstandig te ademen en zijn hartslag was er ook weer. Na een minuut of 2 kwam Jos bij en was direct helder en alert. Kortom, Jos is met de ambulance naar het Antonius gebracht en het gaat super goed met hem. Hij mankeert niets! Een paar weken geleden is er bij hem een ICD geplaatst die hem een schok gaat geven als er problemen zijn met zijn hartslag. In het ziekenhuis denken ze dat het hart was gaan fibrilleren (en toen niets meer deed) maar weten niet goed waardoor dit is gekomen. Ze hebben ook aan Jos gezegd dat hij zijn leven heeft te danken aan degenen die hem gereanimeerd hebben. Een vriendin die samen met mij de EHBO lessen heeft gevolgd was er ook en stond achter me. Ze zei later dat ik het precies volgens het boekje heb gedaan, zoals wij geleerd hebben. Ze stond klaar om het over te nemen voor als dat nodig mocht zijn. Dit is een succes voor jullie, omdat jullie het mij en anderen zo goed geleerd hebben! Top! Ik denk dat het heel goed is om dit verhaal aan anderen te vertellen zodat men er weer op geattendeerd wordt dat iedereen voor zo een situatie kan komen te staan. Of je je diploma nu 1,5 jaar hebt (zoals ik) of 30 jaar, dat maakt niet uit. Groet Marianne.
Op maandag 9 september 2013 om 09:26 schreef Jos� Huijden
Ik heb tijdens mijn vakantie op Kythira erg veel plezier gehad van de gele fles-koel/warmhouder die we dit jaar cadeau kregen als dank voor de hulpverlening het afgelopen jaar. Echt een superhandig gadget! Het water bleef lekker koel ondanks de 35 graden. Nogmaals dank en misschien en stimulans voor de niet-hulpverlenende EHBO-ers :-)
Op zaterdag 8 juni 2013 om 23:17 schreef Astrid
Hallo Allemaal, Het is weer een leuk jaar geweest en ondanks mijn 21 jaar lidmaatschap leer ik toch elke keer weer bij. Ik ben echt trots op onze wedstrijdploegen heel gezellig en 2e geworden op een puntje na :-) Fijne vakantie allemaal en tot september of eerder om hulp te verlenen. Groeten Astrid Klarenbeek.
Op woensdag 5 juni 2013 om 20:57 schreef Jeroen Benders
De tijd staat stil als je de site bezoekt... Letterlijk: de inlogtijd blijft in het scherm staan. Wel grappig eigenlijk.
Op maandag 21 mei 2012 om 09:45 schreef Hanny Verbeek
Fijn dat we eindelijk weer een grote oefening konden houden. Nu de politie mee wilde werken gaf dat weer een extra dimensie ;-). Alle EHBO-ers die meegedaan hebben hebben hun handen vol gehad maar waren goede, en soms enge, leermomenten zowel voor ehbo-ers als kader denk ik. Hoop dat dit weer een aanzet was tot een jaarlijks terugkerend eindspektakel? HAns en Willem de basis zit er nu iig in toch ? :-0
Op zaterdag 24 september 2011 om 16:48 schreef Hans
Elly, het maakt niet uit wat je gebruikt om te ontsmetten: alcohol-sterilon en/of betadine 70%. zie onderstaande link: http://www.lymenet.nl/info/teken-verwijderen.htm gr Hans
Op woensdag 29 juni 2011 om 16:17 schreef Elly
Ik heb een vraagje. Als je een teek hebt verwijderd, dan moet je het wondje ontsmetten (dus na het verwijderen van de teek). Op internet lees je dat dit met alcohol moet, maar kan dit niet gewoon met sterilon of betadine?
Op maandag 23 mei 2011 om 08:58 schreef Hanny Verbeek
Alweer bijna het einde van het seizoen. Het was weer een gezellig verenigingsjaar. Toch mooi dat we het met zijn allen zo goed redden. Nu allemaal nog even goed afsluiten op de ledenvergadering 31 mei en dan kunnen we genieten van een welverdiende vakantie. Iedereen hartelijk bedankt voor weer een gezellig ehbo jaar en volgend seizoen weer vol goede moed verder. PRETTIGE VAKANTIE
Op dinsdag 17 mei 2011 om 11:52 schreef Elly Veld
Hallo! Is het een idee om de sheets van de lessen op de site te zetten? Eventueel in het beveiligde gedeelte? Ik ben nu aan het leren voor het sportexamen en bedenk me (een beetje laat) dat het wel handig zou zijn geweest. Groetjes!
Op maandag 25 april 2011 om 15:26 schreef Henny de Gier
Beste allemaal, Afgelopen zaterdagmiddag ( 23 april) hebben wij weer meegedaan met de districtswedstrijden. Een erg gezellige, leerzame middag! Met als resultaat 5e en 2e!!
Op donderdag 24 maart 2011 om 00:54 schreef Webbeheerder
Vanaf vandaag hebben de formulieren op deze website een anti-spam voorziening, dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde software deze service misbruiken.
Op zondag 20 februari 2011 om 12:47 schreef Hans vd Rijdt
het is erg rustig in het gastenboek................
Op woensdag 1 december 2010 om 11:35 schreef Annemiek
Dag Willem en Hans, een vraag over acuut meniscusletsel en meniscusletsel door overbelasting. In het boekje op p79 staat bij overbelastingsletsel dat de knie vast kan staan en sporter die dan niet meer kan strekken. Kan dit zich ook voordoen bij acuut meniscusletsel? Dit vooral in het licht van de opmerkingen bovenaan p80, die mij bedoeld lijken voor acuut letsel.
Op zaterdag 13 november 2010 om 17:11 schreef Annemiek
Dag Hans en Willem, bij deze een vraag. Tijdens een EHBO-herhaling op het werk hoorde ik dat metallinegaas uit de handel gaat. Vervanger: zalfgaas (met vaseline ge�mpregneerd gaas). Kun je dit gaas op dezelfde manier gebruiken als metallinegaas? En als je met een slachtoffer nog naar een (huis)arts gaat, is het dan aan te bevelen om dit te gebruiken of juist niet? Groeten Annemiek.
Op dinsdag 9 november 2010 om 22:41 schreef Jos de Bruijn
Bericht voor Hans; vandaag hebben jullie een interessante les gegeven. Jullie vroegen om nieuwe vragen. Ik wil graag de volgende vraag indienen: kunnen jullie iets meer vertellen over "shin splints". Ik heb deze blessure zelf ook al eens gehad en de meiden van mijn voetbalteam (waar ik verzorger van ben) vertonen ook regelmatig klachten in die richting. Bedankt alvast. Groet Jos
Op woensdag 14 januari 2009 om 22:41 schreef Hans
Daar zijn we erg mee in onze nopjes, het liep de laatste tijd de spuigaten uit. Webmaster bedankt.
Op maandag 12 januari 2009 om 21:09 schreef Webbeheerder
Met ingang van vandaag is het automatisch genereren van SPAM niet meer mogelijk, er is nu een 'code ter controle' verplicht om een bericht te plaatsen.
Op maandag 5 januari 2009 om 19:02 schreef Peter
Gelukkig is een spamprogramma erg druk het gastenboek op te leuken met gezellige taal en worden er zeer leerzame momenten met de lezer gedeeld. o_O Gegroet.
Op zaterdag 3 januari 2009 om 16:35 schreef Hans
Ik wens alle leden een gezond en een prettig 2009, jammer genoeg constateer ik en uiteraard Sandra, dat deze site niet echt druk bezogt wordt. erg jammer, kun je eindelijk eens over de instructeur roddelen !!!! gr Hans
Op zaterdag 12 januari 2008 om 00:00 schreef Hans v.d. Rijdt
Heb net de foto's gezien van de nieuwjaarsreceptie. helaas kon ik niet aanwezig zijn (ook nier voor uurtje Hans !) Dylan is 08 januari 21 geworden en had voor de avond iets georganiseert zie jullie in maart weer gr Hans
Op dinsdag 18 september 2007 om 00:00 schreef Ineke van der Zouw en Dine-Marie Bouwmeester
Leuke foto's van de Piet vd Heuvelavond in Houten. We zien jullie binnenkort in IJsselstein. Tot dan.
Op zaterdag 9 juni 2007 om 00:00 schreef Hans van de Rijdt
Ik moet weer aan de slag voor het volgend seizoen, heb uiteraard mijn eigen ideeen, maar.... Hebben jullie zelf nog wat onderwerpen waarvan jullie denken dit is wel eens interesant/ leerzaam. hou mij aanbevolen voor onderwerpen, gaarne reacties van de cursisten !!
Op vrijdag 1 juni 2007 om 00:00 schreef Loes van Zijl
Mijn compliment! Heel overzichtelijk. Goed te lezen.Veel werk verzet. Groeten, loes van Zijl.
Op dinsdag 29 mei 2007 om 00:00 schreef Astrid Klarenbeek
Hallo wedstrijdploeg, Hartelijk GEFELICITEERD allemaal! Een mooi resultaat hoor. Groeten Astrid Klarenbeek.
Op vrijdag 18 mei 2007 om 00:00 schreef Niek van den Berg
Ik heb sinds eind 2005 mijn diploma. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij de ehbo vereniging in Houten. Ik doe veel mee aan hulpverlening bij activiteiten in Houten. En sinds vorig jaar doe ik ook mee met de Piet van den Heuvelgroep en de wedstrijdploeg. Ik heb het heel goed naar mijn zin bij de ehbo vereniging.
Op maandag 7 mei 2007 om 00:00 schreef Hans v.d. Rijdt
Dames en Heren, Waarschijnlijk niet nodig maar toch even, vergeet 08,15,22,29 mei jullie REGENKLEDING niet !!!! vrgr veel plezier Hans ps wordt niet veel geschreven in het gastenboek !
Op vrijdag 24 november 2006 om 00:00 schreef Guus Albrecht
Als buitenstaander en niet in Houten wonend,heb ik op verzoek van een binnenstaander en inwoner van jullie dorp, een kijkje genomen op jullie site. Ziet er heel aardig uit en er is veel fotomateriaal te bewonderen. Dus Liesbeth en Hans, je kan beiden tevreden zijn.
Op vrijdag 24 november 2006 om 00:00 schreef karel
Ik heb jullie site bekeken, ziet er profecioneel uit. edoch bij de instructeurs staan maar 2 foto's: wie is wie? Jullie vereniging heeft aardig wat kader instructeurs wat een luxe.
Op dinsdag 27 juni 2006 om 00:00 schreef Hans v.d. Rijdt
Bij deze wil ik mij aansluiten bij de vorige gasten: Een erg mooie web-site, mijn complimenten aan de webmaster. Ik ben erg benieuwd hoe de activiteiten kalender gaat werken, ook deze pagina ziet er gelikt uit. Vraag : hoe kan ik foto's aanleveren voor de onze site? gr HvdR
Op donderdag 22 juni 2006 om 00:00 schreef Liesbeth de Bont
Hans, Bedankt voor de uitleg en ik ben direct gaan kijken.
Op woensdag 14 juni 2006 om 00:00 schreef Liesbeth de Bont
Suggestie. Promoot de site van de EHBO, wellicht dat er dan meer mensen zullen kijken en reageren. Het is toch jammer dat de site zo weing bezocht wordt. Als men een reactie in het gastenboek zet, wordt daar dan door bijv. het bestuur op gereageerd?
Op woensdag 14 juni 2006 om 00:00 schreef Hans Albrecht
De site van de EHBO wordt regelmatig gepromoot. Wat is weinig. Vanaf de startdatum op 1 september is tot en met december 2005 de site door 264 bezoekers bezocht. Van 1 januari tot 30 mei trok de site 386 bezoekers. Dit en nog meer informatie kunt u zelf ook terug vinden op de site. U klikt(dubbel) op het oranje vierkantje onder de knoppen. Op de vraag of er gereageerd wordt op een reactie in het gastenboek lijkt mij het antwoord duidelijk.
Op zaterdag 6 mei 2006 om 00:00 schreef Astrid Klarenbeek
Hallo allemaal, Leuke web-site genoeg te zien en te lezen. De foto`s laten duidelijk zien hoe gezellig de vereniging is en dat er veel te leren is. Groetjes Astrid.
Op zaterdag 11 maart 2006 om 00:00 schreef Liesbeth
De site wordt steeds duidelijker en informatiever en daarom steeds meer de moeite waard om te bezoeken.
Op woensdag 11 januari 2006 om 00:00 schreef hanny verbeek
Schaam, schaam, had al veel eerder moeten kijken natuurlijk. Groot compliment voor de webmaster, het is een plaatje geworden. Veel dank. Overzichtelijk, uitnodigend en goed gestructureerd.
Op woensdag 26 oktober 2005 om 00:00 schreef Niek van den Berg
Niek van den Berg Ik volg de beginnerscursus sinds 13 september 2005. Een hele mooie site met veel informatie ga zo door
Op woensdag 28 september 2005 om 00:00 schreef Henny de Gier
De site ziet er prachtig uit!! Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Hopenlijk krijgen we hierdoor nog meer positieve reacties en spontane aanmeldingen van nieuwe leden.
Op donderdag 22 september 2005 om 00:00 schreef Liesbeth
Een hele mooie site met veel informatie en het ziet er professioneel uit. Prachtig ook het reanimeren en de vlag!!
Op zondag 21 augustus 2005 om 00:00 schreef Bart van Hellemondt
Leuk deze pagina als jullie hulp willen zeg het maar!
Op vrijdag 24 juni 2005 om 00:00 schreef nell
De tijd staat niet stil, waar is de tijd gebleven van schriftje, aantekenboekje, etc. etc. Maar gefeliciteerd met jullie website, na enig heen en weer switchen toch gevonden. Zal een en ander belangstellend volgen. Succes verder met deze site ;prettige vakantie allemaal, je kunt voor tropische temperaturen gerust hier in Houten blijven, groetjes Nell
Op dinsdag 7 juni 2005 om 00:00 schreef Liesbeth
Gefeliciteerd, het begin is er.
Op donderdag 19 mei 2005 om 00:00 schreef Ria Lubbers
Geachte lezers, Op dit moment is de website van de EHBO-vereniging nog onder bewerking. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, stuur dan a.u.b. een mail naar r.lubbers@voorzorg-utrecht.nl. Met vriendelijke groet, Ria Lubbers EHBO Houten
Op dinsdag 19 april 2005 om 00:00 schreef Hans
Gefeliciteerd, Nu ook informatie van onze EHBO vereniging. Dat er maar veel nieuwe leden zich mogen aanmelden, zodat veel handen licht werk maken.

HULPVERLENING

Voor hulpverlening bij evenementen: klik HIER voor het aanvraagformulier

© 2005-2023 EHBOHouten.nl disclaimer links